Våra pass
Nedan ser du vårt varierande utbud av roliga och utmanande pass:
BOXAROUND
Stationsbaserad träning som bygger upp din styrka, rörlighet, stabilitet och koordination. Kroppsvikt varvas med olika redskap där du anpassar ansträngningen efter din egen förmåga.
BOXIOR
För dig som är 65+ och vill behålla eller förbättra din kondition, styrka och balans. Med anpassade övingar tränas hela kroppen samtidigt som du får en härlig gemenskap med de andra deltagarna.
BOXCON
Utmanar ditt flås i syfte att förbättra konditionen. Upplägg och struktur på passen kan variera från gång till gång men alltid två huvudmål: att låta hjärta och lungor få jobba samt att ha kul.
BOXHIIT
Upplägget för våra BOXHIIT-pass kan se olika ut från gång till gång. Allt som oftast är grunden TABATA-intervaller, vilket är HögIntensiv IntervallTräning (HIIT) som ökar din styrka och kondition.
BOXFUNK
Grunden för dessa pass är naturliga och funktionella rörelser som springa, lyfta, kasta, hoppa, klättra, dra, knuffa och pressa. Kort och gott övningar som främjar den totala hälsan. Passen passar alla och instruktören hjälper till att anpassa övningarna vid behov.
BOXTEAM
Allt blir roligare när man jobbar tillsammans! Passet är uppbyggt på samma sätt som BOXFUNK men genomförs alltid i par eller mindre grupper.
BOXMORNING
För dig som är morgonpigg erbjuder vi BOXMORNING. Passet är anpassat för att vara kort men effektivt. Under passet jobbar vi funktionellt med hela kroppen. Perfekt för att kickstarta din dag!
BOXLUNCH
Komprimerad träning under 45 minuter för dig som har ett pressat tidsschema eller vill fylla på med energi under dagen! Upplägg och struktur på passen kan variera från gång till gång.
BOXPUMP
Ett helkroppspass där du tränar upp både styrka och uthållighet. Fokus ligger på lägre vikter med många repetitioner och övningarna synkas till musiken.
BOXCORE
Här fokuserar vi på övningar som skapar styrka och stabilitet i området runt mage, bäcken, bål och nedre rygg där vi ofta är svaga. En stark core är viktig för hållningen, bidrar till en skadefri kropp, ökar din kroppskännedom och stärker de muskler du behöver i vardagen.
BOXSOMA
SOMA Ⓡ är en träningsmetod som betonar flödande rörlighet och mjuk styrka för att förbättra kroppens rörelsemönster samt välbefinnande. Metoden kombinerar inslag från olika discipliner såsom yoga, kroppsterapi och funktionell träning.
BOXMOM
Kom igång och få hjälp med anpassad träning efter graviditet och förlossning. Vi träffas under 8 veckor och jobbar tillsammans för att stärka kroppen. Vi tränar och hänger tillsammans med våra barn nära. Inget slammer från utrustning och musiken håller vi ned.
BOXPARENT
Är du föräldraledig och vill träna ihop med andra mammor och pappor? Passet är en enklare form av BOXFUNK och passar både dig som tränat innan och dig som vill komma igång. Under 8 veckor träffas vi och tränar tillsammans, självklart är ditt barn också välkommet!