Trivselregler
Att alla ska trivas är viktigt för oss, genom att respektera och följa våra regler bidrar du till att bibehålla den fantastiska atmosfär som vi tillsammans lyckats skapa.

INNAN DU KOMMER TILL OSS

Passbokning / Dagskort / Provträna
Du kan boka ett pass här eller lösa ett dagskort här. Har du en kompis som vill provträna hos oss? Ta kontakt med oss innan tillfället.

Alla pass har ett max antal deltagare. Boka därför plats för att säkerställa att du har en plats på passet senast 1 timme innan. Se också till att avboka passen du inte kan komma på senast två timmar innan så någon annan kan få plats.

Ibland kör det ihop sig och man hinner inte avboka i tid, detta resulterar i en "prick". Har man nått tre prickar inom tre månader blir man passbokningsfryst. Det går att låsa upp passbokningen via webbshopen.

Den främsta anledningen till att vi vill att ni är noga med att boka och boka av är för andra medlemmars skull så att de kan planera sin träning. Men också för att vi använder statistiken för att anpassa och utveckla verksamheten.

NÄR DU ÄR HÄR

Ödmjukhet och gemenskap
Vi är tacksamma och vill bibehålla den atmosfär vi skapat på BOX. Kosta på dig att säga hej, i synnerhet till ansikten du inte är bekant med sedan innan. Här är ingen bättre än någon annan och samhörighet är viktigt för oss.

Så, lämna egot hemma
Är du störst, starkast och snabbast? Kul, då är du säkert en förebild för någon. En förebild beter sig föredömligt. Var ödmjuk. Vi strävar alla mot att bli bättre.

Respektera passtider
Att sladda in sent gör att du missar viktiga delar av passet (presentation/förklaring och uppvärmning). Dessutom stör det de andra.

Se också till att lämna lokalen i tid för att ge plats åt nästa pass/bokning. Individuell träning sker enbart på gymdelen när det är pass.

Respektera coacherna
När coachen instruerar så låt dig själv instrueras. När man pratar eller går runt så är man dels svårinstruerad och dels ett störmoment för resten av gruppen.

En av tjusningarna med funktionell träning är att det alltid finns nåt du kan bli effektivare eller bättre på.

Berätta för oss om dina eventuella skador
Om du är skadad eller har ont är det viktigt att tränaren vet det innan passet sätter igång. Vi anpassar träningen så att du inte överbelastar och får en långvarig skada.

Dumpning av vikter
Det är inte coolt att dumpa. Om du klarar att få upp en vikt så klarar du även att få ned den. Att dumpa hos oss får man göra för att rädda sig själv från en skada, inte av lathet. Vi respekterar våra kontors- och padelgrannar i byggnaden.

Tomma skivstänger, kettlebells och hantlar får heller aldrig dumpas. De tar skada av fall, även från låga höjder. Detsamma gäller stänger med endast 2,5 & 5 kilos vikter då de ej tål fallet.

Viss utrustning klarar av att dumpas, exempelvis: slamballs, wallballs och hopprep.

Magnesium
Magnesium är fantastiskt, det är ett enkelt och effektivt träningshjälpmedel.Vi har två lådor med magnesium i lokalen, som du är fri att använda under förutsättning att du ser till att hålla det på två platser: i lådorna och på händerna.

Håll händerna ovanför lådorna när du använder det och ta bara den mängd du behöver. Det är frestande att ta med sig en bit och lägga bredvid sig, men det är inte tillåtet. Använd aldrig magnesium direkt på en skivstång eftersom det dels skapar sämre grepp och dels förstör stången.

Städa upp efter dig när du använt magnesium, skurhink finns i lokalen.

Klädsel
På BOX736 tränar vi med över- och underdel. Samt hela och rena träningsskor. Vid utomhuslöpning under pass kommuniceras förhållningsregler av coach.

Uppförande
Box736 tar avstånd från alla former av sexuella trakasserier, kränkande särbehandling och hot och våld.

KIDS PÅ BOXEN

Det är på förälderns fulla ansvar att träning utförs med säkerhet för barnet och föräldern. Träning på BOX736 med barn är tillåtet 08:00-15:00. Barnet måste alltid befinna sig i ett avgränsat område, likt en barnvagn eller ett babyskydd/babysitter. (undantag BOXMOM) Om du väljer att ha ditt barn i vagn på våra anläggningar skall vagnens hjul vara rena. Tänk på att barn alltid ska vara i direkt anslutning till din träning och inte får krypa/gå runt i lokalen. Respektera samtliga medlemmar som befinner sig i din och ditt barns närhet, så att deras träning inte störs.

EFTER TRÄNING

Skötsel av utrustning
Torka av all utrustning såsom stänger, mattor, bänkar, tavlor och bollar med våra rengöringswipes eller spray och duk.

Allt som använts under träningen ska tillbaka när du är klar. Fråga oss om du är osäker på var något hör hemma.

Överträdelse av våra regler/medlemsvillkor får påföljder. För mer information hänvisar vi till Medlemsvillkoren du godkänt med ditt köp i webbshopen.

Tack!

/ BOX736

Ett stort tack till CrossFit Nordic för att vi fått hämta inspiration från er.